Monteur in Limburg zoekt ...

Iemand die dagelijks de held uit wil hangen

Als monteur ben je dé redder in nood waar iedereen met smart op wacht. Op het werk, maar ook thuis ben jij een onmisbare factor. Jij bent dagelijks de (super)held voor zowel onze klanten als voor jouw partner en/of kinderen. Iedereen kijkt naar je op en je aanwezigheid wordt erg gewaardeerd. Als jij er bent, weet men gewoon dat het goed komt.


Je bent het visitekaartje van ons bedrijf. Doordat jij veelal op locatie bent voorzie je mogelijke problemen en draag je adviezen aan om deze problemen vroegtijdig te voorkomen. Een snel reactievermogen past hier wel bij. Je houdt van een beetje humor, maar weet ook wanneer je serieus moet zijn. Daarnaast ben je flexibel als het gaat om je uren. Een storing op het laatst van je werkdag? Deze zal opgelost moeten worden voordat je naar huis kunt. Ook kan de klant om ploegendiensten vragen, maar dit wordt uiteraard altijd in overleg afgesproken.    


Je hoeft geen cape te hebben om de held uit te hangen. Een diploma? Dat hoeft wat ons betreft ook nog niet eens per se. Met dat technisch inzicht van jou kom je al een heel eind. In de heat of the moment wil je een storing bij onze klant natuurlijk oplossen, maar ga ook eens na hoe dezelfde storing in de toekomst voorkomen kan worden. Dat is nou pas echt een heldendaad!


Elke dag opnieuw help je productiebedrijven in zowel Nederlands als Belgisch Limburg uit de brand. Dat doe je niet alleen, maar met zo’n 20 andere helden in het vak. Wanneer we onze krachten bundelen, kunnen we pas echt werkelijk alles aan!


Interesse? Stuur je cv en een korte motivatie naar personeel@at-automation.nl


null